ФИФА Евро 2024 KOHA.net

SHOWBIZ

Dj Geek, Ya Nina и Ledri Vula во соработка

Dj Geek, Ya Nina и Ledri Vula во соработка

Диџеј Гик, Ја Нина и Ледри Вула објавија соработка во средата.

„Çka i bone“ е насловот на песната што ја објавија со видео клип.

Текстот го напишаа Елинел и Вула.

Песната доби околу 45 илјади прегледи во првите часови по лансирањето.