ФИФА Евро 2024 KOHA.net

SHOWBIZ

„На кого личевте“ во нова верзија

Лабинот Тахири

„Кујт и паске ѓа“ на пејачот Лабинот Тахири во средата дојде во нова верзија.

Во соработка со Dj PM, Dj Dagz, Ledri Vulë и Lumi B, песната достигна близу 100,000 кликови во првите два часа од објавувањето.

Песната беше објавена и со видео клип.

Текстот на песната, покрај оригиналниот дел на „Кујт и паске ѓа“, го напишаа Вула, Луми Б и Авни Ќахили.