ФИФА Евро 2024 KOHA.net

SHOWBIZ

Насмевката на Џастин Бибер се враќа по парализата

Џастин Бибер откри дека ја вратил подвижноста на лицето откако во јуни минатата година му беше дијагностицирана делумна парализа на лицето.

Канадската поп ѕвезда напиша: „Чекај...“ пред да продолжи да се насмевнува на камерата.

Тој во јуни минатата година ја откри својата дијагноза со синдромот Рамзи Хант неколку дена откако ја откажа својата прва турнеја „Justice“ во Северна Америка поради „болест“, напиша nme.

На видеата што ги објави на социјалните мрежи, може да се види Бибер како се мачи да ги движи очите, да се насмее или да го движи носот.

Бибер се врати на сцената во септември за серија, иако кратки шоуа. По нив пејачката на социјалните мрежи напиша: „Откако се симнав од сцената ме обзеде исцрпеност и сфатив дека сега морам да му дадам приоритет на здравјето. Затоа, засега ќе се одморам од турнеите. Ќе бидам добро, но ми треба време да се одморам и да се подобрам“.