ФИФА Евро 2024 KOHA.net

SHOWBIZ

Пит Дејвидсон ги отстранува тетоважите посветени на Ким Кардашијан

Изгледа дека Пит Дејвидсон ги отстранил тетоважите што некогаш и ги посветил на Ким Кардашијан.

29-годишниот актер од „Bodies, Bodies, Bodies“ имаше неколку тетоважи посветени на Ким кога се состануваа девет месеци помеѓу 2021 и 2022 година, но обожавателите сега забележаа дека тие исчезнаа кога беше забележан без кошула на патување на Хаваи со неговата шпекулирана нова девојка Чејс Суи Вондерс за време на викендот.

Пит беше фотографиран во октомври како носи завој над тетоважата на која пишуваше „Мојата ќерка е адвокат“ во врска со Ким, напиша FemaleFirst.

Пит, исто така, се чини дека отстранил тетоважа на која имало дизајн „Јасмин и Аладин“ во спомен на скечот што тој се појавил со Ким во Saturday Night Live на кој биле облечени како двата лика од цртаниот филм Аладин.“ на Дизни.

Пит, кој има повеќе од 70 тетоважи, се чини дека ја отстранил и својата тетоважа на вратот „KNSCP“, што се однесува на првите иницијали на Ким и четирите деца што ги има со раперот Канје Вест (45).

На градите го имаше и името „Ким“, но и тоа исчезна.