KOHA.net

SHOWBIZ

Албан Рамосај ја објави песната „А је ме најкон“

Албан Рамосај во саботата во раните утрински часови ја објави својата најнова песна.

Станува збор за песната насловена „А је ме најкон“, која доаѓа во жанрот R&B.

Косовската пејачка ја објави песната со видео клип, во кој се гледа како девојка цело време танцува, додека самиот пејач воопшто не се појавува во него.

Претпоследната песна на Рамосај објавена минатиот месец е насловена „Сахара“.