KOHA.net

SHOWBIZ

Претстојната хумористична серија „Само убиства во зградата“.

„Само убиства во зградата“ е насловот на новата американска хумористична серија создадена од Стив Мартин и Џон Хофман.

Трејлерот за серијата од десет епизоди дебитираше во вторникот, со ол-стар актерска екипа, вклучувајќи ги и тројцата водечки, Стив Мартин, Мартин Шорт и Селена Гомез.

Овој проект ја раскажува приказната за тројца соседи кои не се познаваат, но споделуваат љубов и опсесија за криминал. Случајно се нашле во таква ситуација. Кога ќе се случи мистериозна смрт во нивната станбена зграда, овие три лика се сомневаат дека се работи за намерно убиство и решаваат да го искористат своето знаење за криминалот за да ја откријат вистината за тоа што се случило. Но, работите добиваат поинаков тек кога нивните животи се во опасност, а овие тројца љубопитни луѓе сфаќаат дека во нивната зграда живее убиец.

Серијата „Only Murders in the Building“ дебитира на платформата Hulu на 31 август оваа година.