KOHA.net

Реклама

MerrJep лансира нови апликации на iOS и Android

мерјеп

TakeJep.com, најголемата онлајн платформа за тргување во Косово, направи чекор напред со воведување на нови мобилни апликации за Андроид и iOS. Овие апликации ќе ви го олеснат купувањето, продавањето и тргувањето со производи и услуги побрзо и поефикасно.

Што нуди новата апликација на MerrJep.com?

Подобрен интерфејс

Новите апликации се дизајнирани со чист и лесен за користење интерфејс. Без разлика дали прелистувате за да купите производ или сакате да објавите нова реклама, секој чекор е едноставен и јасен.

Напредно пребарување

Апликациите нудат напредни можности за пребарување, овозможувајќи ви да ги филтрирате резултатите по категорија, цена, локација и многу други параметри. Ова ви помага да го најдете токму она што го барате за многу кратко време.

Известувања во реално време

Со новите апликации, ќе добивате известувања во реално време за најновите понуди, пораки од купувачите или продавачите и која било друга важна активност. Ова ве одржува секогаш информирани и поврзани со пазарот.

Лесно објавување огласи

Апликациите ви дозволуваат да објавувате нови реклами во неколку едноставни чекори. Можете да прикачувате фотографии директно од вашиот телефон, да го опишете производот или услугата и да ги објавувате за неколку минути.

Управување со сметки

Преку апликациите, можете лесно да управувате со вашата сметка на MerrJep.com. Ова вклучува уредување на вашите реклами, следење пораки и лични податоци.

Придобивки за корисниците

             Удобности: Со мобилните апликации, можете да го користите MerrJep.com каде и да сте, без да морате да бидете пред компјутер.

             Ефикасност: Пребарувањето и објавувањето реклами стануваат многу побрзо и поефикасно, заштедувајќи ви време и напор.

             За бизниси: Доколку сте сопственик на компанија и ја користите страницата како деловен корисник, имате бројни попусти за рекламирање, полесно управување, посветена поддршка на корисниците, бонуси и многу други поволности.

Како да ја преземете апликацијата?

Новите мобилни апликации на MerrJep.com се достапни за преземање на Google Play Store за уреди со Android и Apple App Store за уреди со iOS. Пребарајте „MerrJep Kosova“ во вашата омилена продавница за апликации и преземете ја апликацијата бесплатно.

Со овие нови апликации, MerrJep.com има за цел да го подобри вашето искуство за купување и продавање преку Интернет, правејќи го полесно, побрзо и попријатно. Преземете ја апликацијата денес и почнете да ги користите сите нејзини одлични карактеристики!

*Спонзорирана статија