ФИФА Евро 2024 KOHA.net

Реклама

Со Pi&Ki Holidays, имате награда!

Со Pi&Ki Holidays, имате награда!

Групацијата Еги започна наградни кампањи за производи од Pi&Ki каде што со купување производи имате можност да учествувате во кампањата и да бидете еден од потенцијалните добитници на патувања низ Европа и многу други награди. 

Кампањата за награди за тестенини нуди:

 • 10x патувања по пар во Милано
  10x патувања по пар во Истанбул
  10x паметен телефон
  10 x Сет тенџериња
  10 x Сет чинии

Кампања за награди за колачиња:

10x патувања по пар во Милано
10x патувања по пар во Барселона
10x паметен телефон
10x Електрични велосипеди

Кампања за награди на кикиритки:

 • 10x патувања по пар во Париз
  10x патувања по пар во Барселона
  10x паметен телефон
  10x Електрични велосипеди

Кампања за награди Flipsa:

 • 10x семејни патувања во Дизниленд Париз
  10x електрични скутери
  10 x Таблети

За да станете дел од наградните кампањи, мора да купите од споменатите производи, да ги исечете бар-кодовите од производите, да ставите 5 баркодови од истата категорија на производи во пликот, да ги пополните бараните белешки (Име, Презиме, живеалиште и контакт број ) пополнете и во која кампања учествувате, на пример „Наградна игра-тестенини“ и испратете на адресата - Фабрика е Пи&Ки, Захаќ- Пеја. 

Откако ќе ги испратите пликовите, вие станувате учесник и потенцијален добитник на кампањата на која сте ги испратиле баркодовите на производите. Можете да учествувате и во сите кампањи, но следејќи ги правилата за испраќање 5 баркодови од таа категорија на производи. 

Колку повеќе пликови испраќате, толку повеќе шанси имате да победите.

*Спонзорирана статија