KOHA.net

Реклама

Јануари-април, косовската компанија со рекорд на патувања во Европа!

Спонзорирана статија/Приштински билет

Познатата авиокомпанија GP Aviation го објави бројот на продадени билети во периодот јануари-април 2024 година.

Според последните податоци, компанијата забележала вкупно 247 продадени билети на различни дестинации, меѓу кои Германија, Швајцарија, скандинавските градови и Љубљана.

GP Aviation заедно со најголемиот албански тур-оператор, Приштина билет, тие го одбележаа овој рекорден број како резултат на проширувањето на мрежата на дестинации и правилната услуга, што ја прави компанијата прв избор за многу патници кои бараат сигурни и достапни решенија за нивното воздушно патување.

На кои дестинации можете да патувате? Приштина билет ? PrishtinaTicket ви овозможува да патувате до некои од најатрактивните дестинации во Европа.

Компанијата континуирано ја прошируваше својата понуда за да вклучи важни градови како Базел, Берлин, Штутгарт, Хамбург, Минхен, Хановер, Дизелдорф, Минстер Оснабрик, Нирнберг, Меминген, Халмштад, Вексјо, Луксембург, Љубљана и Бургас.

Потсетуваме дека PrishtinaTicket е и единствениот оператор кој нуди директни летови од Приштина до некои од споменатите дестинации.

Како да резервирате билет за патување во Приштина билет!

Доволно е да влезете на веб-страницата www.prishtinaticket.net и да отидете на специјалните понуди кои редовно се објавуваат на дното на страницата.

Можете да ги резервирате вашите билети сега користејќи ја само можноста што ја нуди Приштина билет - Резервирајте ја картата.

Во патниот билет се вклучени резервација на седишта, пријавување, рачен багаж и багаж до 20 кг.

Услуга за клиенти на Приштина билет ви нуди најдобро решение. Тоа е затоа што имате можност да не контактирате на нашите телефонски броеви секој ден почнувајќи од 08:00 до 23:00 часот.

Телефонските броеви и списокот со сите дестинации што ги нуди Prishtina Ticket се наведени подолу:

+ 35220334188

+ 49 7621 9165 313

+41 61 510 06 86

 + 383 49 200 286

 + 46 470 580 944

+ 386 47 774 141

Контакти на Facebook и Instagram.

Изберете билет за Приштина и направете го вашето патување незаборавна приказна.

*Спонзорирана статија