ФИФА Евро 2024 KOHA.net

Реклама

Косовската компанија која нуди патувања до овие врвни дестинации!

Приштина билет

Познатата косовска компанија Приштина билет, веќе стана врвен избор за патниците кои сакаат да истражуваат некои од најубавите и највозбудливите градови во Европа.

Како единствен оператор кој нуди директни летови од Приштина до одредени дестинации како што се Луксембург, Халмштад, Берлин, Векјо, Минстер, Нирнберг и Љубљана, Приштина билет продолжува со своите понуди за сите оние кои сакаат да ги посетат овие дестинации!

Освен Луксембург, Халмштад, Берлин, Векјо, Минстер, Нирнберг и Љубљана, Приштина билет нуди можност да резервирате патувања во многу други европски градови, списокот може да се наведе најдете овде!

Подолу ќе најдете појаснувања во врска со процедурата за резервирање на вашиот билет!

Само одете на веб-страницата www.prishtinaticket.net и упатете се кон специјалните понуди кои редовно се објавуваат на дното на страницата.

Можете да ги резервирате вашите билети сега користејќи ја само можноста што ја нуди Приштина билет - Резервирајте ја картата.

Во патниот билет се вклучени резервација на седишта, пријавување, рачен багаж и багаж до 20 кг.

Услуга за клиенти на Приштина билет ви нуди најдобро решение. Тоа е затоа што имате можност да не контактирате на нашите телефонски броеви секој ден почнувајќи од 08:00 до 23:00 часот.

Телефонските броеви и списокот со сите дестинации што ги нуди Prishtina Ticket се наведени подолу:

+ 35220334188

+ 49 7621 9165 313

+41 61 510 06 86

+ 383 49 200 286

+ 46 470 580 944

+ 386 47 774 141

Контакти на Facebook и Instagram.

Изберете билет за Приштина и направете го вашето патување незаборавна приказна.

*Спонзорирана статија