KOHA.net

Реклама

...се покажа уште еднаш - Viva Fresh Store е број 1 за квалитет во Косово!

Гигантот на супермаркети Viva Fresh Store повторно го освои Медалот за квалитет, QUDAL - QUality meDAL, за 2024/2025 година, во категоријата „локален малопродажен синџир“ во Косово.
Оваа награда е освоена од резултатите од истражувањето QUDAL - QUality meDAL, развиено во Косово во јануари 2024 година од страна на Меѓународната организација ICERTIAS - Меѓународна асоцијација за сертификација (Меѓународна асоцијација за сертификација) со седиште во Цирих, Швајцарија.

За време на спроведената анкета, потрошувачите на Република Косово одговорија на прашањето; „Дефинирајте го името на ВНАТРЕШНИОТ СИНЏИР ЗА ПРОДАЖБА кој, според вашето лично искуство или оние кои се најблиски до вас, нуди највисоко ниво на квалитет во Косово“ Главниот одговор беше: Viva Fresh Store
Ова независно истражување уште еднаш докажа дека Viva Fresh Store продолжува да биде број 1 за квалитет во Косово!
Во оваа прилика Viva Fresh Store им се заблагодарува на сите свои корисници, низ Република Косово, за поддршката и лојалноста во сите овие години. Ве уверуваме дека ќе продолжиме и понатаму, да ви нудиме професионални услуги и квалитетни производи, со НАЈЕВТИНИ ЦЕНИ на пазарот...
Viva Fresh Store
...на семејството!
...на Косово!

*Спонзорирана статија