KOHA.net

Реклама

ОТКРИЈ ГИ ПОНУДИТЕ НА СВЕТИ ВАЛЕНТАН ВО VIVA FRESH STOR!

Сега Viva Fresh Store со љубов го подготви „Gift Corner“ и ви носи многу избори.

Ве очекуваат со многу ПОПУСТИ; чоколади, цвеќиња, козметички комплети, додатоци, играчки и многу, многу облека за жени и мажи.

Среќен ден на вљубените!

*Спонзорирана статија