KOHA.net

ПРОКС

Што правеше Рамуш Харадинај во Швајцарија?

Поранешниот премиер Рамуш Харадинај, поканет минатата недела во „Про Х“ на КТВ, раскажа лична приказна за неговиот живот во Швајцарија пред војната.

Меѓу другото, тој покажа што работел таму