KOHA.net

војската

Џошуа, Роналдо и многу ѕвезди во близина на рингот каде се борат Фјури и Усик

Ентони Џошуа

Многу спортски, музички и филмски ѕвезди се во близина на рингот каде што ќе се борат Тајсон Фјури и Олександр Усик.

Во „Кралството Арена“ во Ријад се уште и Кристијано Роналдо, Ентони Џошуа и многу други ѕвезди.
Усик и Фјури, кои се уште се непоразени, се борат за сите главни титули во тешката категорија на професионалниот бокс. 

Обединувачка борба за светските титули во тешка категорија не се организира 25 години.