KOHA.net

Љубопитност

Најдете го Дедо Мраз на сликата

Оваа слика кружи веќе неколку години, но нејзината дистрибуција се прави секој крај на годината. Целта е едноставна: најдете го скриениот Дедо Мраз.

Сликата содржи ликови и знаци поврзани со Божиќ и Нова Година, но внатре во неа е „скриен“ и Дедо Мраз. Концентрирајте се што е можно повеќе, погледнете го распоредот на сликите и лесно можете да го најдете.

Прво пробајте сами, а ако не успеете, погледнете ја сликата подолу.

Сликата
Дали го најдовте?