ФИФА Евро 2024 KOHA.net

HRONIKA

Жената во Приштина пријавила дека и се заканувала во ПСК од бившиот партнер, случајот е во редовна постапка

Косовската полиција

Жена од Приштина пријавила дека додека била во Центарот за социјална работа за да го испрати своето дете да се сретне со нејзиниот татко, нејзиниот поранешен партнер и се заканувал. 

Од полицијата велат дека за случајот е известен и обвинителот. Предметот отиде во редовна постапка.

„Приштина 18.06.2024-14:02 часот. Косовската жалителка пријавила дека додека била во Центарот за социјална работа да го испрати детето да се сретне со нејзиниот татко, осомничениот маж Косовец, и се заканувале од него. За случајот е известен обвинителот. Случајот оди во редовна постапка“, се наведува во полицискиот извештај.