ФИФА Евро 2024 KOHA.net

HRONIKA

Приштина, татко и син се караат меѓу себе

Косовска полиција

ФОТО: Илустрација

Косовската полиција соопшти дека во саботата привела две лица, татко и син, во полиција бидејќи по расправија се претепале.

Полицијата соопшти дека осомничените одбиле лекарска помош и со решение на обвинителството се пуштени во редовна постапка. 

„Приштина 18.05.2024 - 12:30 часот - Двајца осомничени машки лица Косовци (татко и син) се спроведени на разговор, бидејќи по расправија биле вмешани во физички конфликт меѓу себе. Осомничените одбиле медицинска помош. Во консултација со обвинителот, по извршениот разговор, осомничените се пуштени во редовна постапка“, се вели во извештајот на Полицијата.