ФИФА Евро 2024 KOHA.net

Исчезнато лице

Таткото пријавил дека не знае каде е неговата ќерка откако таа заминала да оди на училиште

изумирање

Маж од село Врбице е Жегоци, Гњилане, пријавил во полиција дека неговата ќерка исчезнала во петокот. 

Тој рече дека неговата ќерка излегла да оди на училиште и после тоа не знаел каде се наоѓа.

„Пријателот Косовец ја известил полицијата дека неговата малолетна ќерка излегла од куќата за да оди на училиште и не се знае каде се наоѓа. Случајот е во истрага“, се вели во извештајот на Полицијата.