ФИФА Евро 2024 KOHA.net

HRONIKA

Полицијата уапсила четири лица кои украле осум тапани за масло

Полицијата фати четворица кои крадат од нечие работно место во Фуше-Косово.

Тројца од осомничените се малолетни.

Украле осум барабани од по 10 литри дизел.

„По добиени информации, полицијата фати на дело четворица машки лица од Косово (тројца малолетни) кои во соучесништво украле 8 канти од 10 литри дизел (вкупно 80 литри) од работилницата на жртвата Косовец. . Осомничените по извршениот разговор со одлука на обвинител се приведени“, се вели во извештајот на КП.