ФИФА Евро 2024 KOHA.net

HRONIKA

Исчезна жена во Ѓаковица

Косовската полиција соопшти дека во средата било пријавено за исчезната жена во Ѓаковица.

Се наведува дека инцидентот се случил околу пладне.

Пријавениот маж Косовец пријавил дека жртвата Косовка излегла од куќата и немаат сознанија каде се наоѓа“, се наведува во полицискиот извештај.

Се наведува дека случајот го истражуваат соодветни екипи.