ФИФА Евро 2024 KOHA.net

HRONIKA

Сопругот во полиција го пријавил исчезнувањето на жената во Митровица В.

Жена е пријавена за исчезната во селото Јабуке во Северна Митровица, беше објавено во 24-часовниот извештај на косовската полиција во вторник.

Случајот во полиција го пријавил нејзиниот сопруг, се додека не објавил дека таа излегла од куќата на 22 септември и ништо не се знае каде се наоѓа.

За случајот консултиран е државен обвинител и според полицијата, истрагите продолжуваат.