ФИФА Евро 2024 KOHA.net

ИНТЕРАКТИВЕН

„Курти само рече дека јас сум таткото...“

Беџети во вторник во „Интерактив“ на КТВ рече дека целта на премиерот Албин Курти е да го поврзе интересот на неговата партија со интересот на коалицијата ВЛЕН, а не на сите Албанци.

Целосниот разговор за изборот на Африм Гаши за претседател на парламентот на РМВ