KOHA.net

евра 2024

Српските хулигани продолжуваат да фрлаат работи на теренот

види

Српските хулигани продолжуваат да фрлаат работи на теренот, шишиња и чаши вода.

Ова го прават и на мечот со Данска.

Резултатот останува 0:0.

Прочитајте други ажурирања
Србија

Србија дома

Репрезентативецот на Србија е елиминиран од европското фудбалско првенство Србија во вторникот вечерта ремизираше без голови...