ФИФА Евро 2024 KOHA.net

евра 2024

Варга го напушта теренот, играта продолжува

евра 2024

Почна натпреварот помеѓу Шкотска и Унгарија.

Натпреварот продолжи дури откако унгарскиот фудбалер Барнабас Варга го напушти стадионот во Штутгарт покриен за јавноста. Тој се повреди при судир со голманот на Шкотска Ангус Ган.

Најпрвин била укажана прва помош, а потоа Варга го напуштил теренот за да продолжи со медицинскиот третман.

Прочитајте други ажурирања
Шкотска - Унгарија

Унгарија ја шокира Шкотска во 100. минута

Унгарија ги задржа надежите за излез од групата А на Европското првенство „Германија...