KOHA.net

евра 2024

Белгија во раното водство

Tielemanns

Белгија рано поведе во натпреварот против Романија.

Јури Тилеманс погоди во втората минута.


 

Прочитајте други ажурирања
Белгија

Белгија со три бода ја совлада Романија во групата репрезентации