KOHA.net

евра 2024

Кој беше најдобар играч на натпреварот?

германија

Џамал ​​Мусиала е прогласен за најдобар играч на првиот натпревар на ЕП 2024. 

Мусиала го постигна вториот гол во победата од 5:1 над Шкотска, а притоа даде уште еден придонес.

Прочитајте други ажурирања
германија

Германија блеска, докажува зошто секогаш треба да се брои

Домаќинот Германија брилјираше на првиот натпревар на Европското фудбалско првенство Во петокот вечерта во...