ФИФА Евро 2024 KOHA.net

евра 2024

Холандија заменува уште еден повреден играч

Oshошуа Циркзи

Холандија не наоѓа мир. По Јан Маатсен, за репрезентацијата на Холандија е повикан Џошуа Циркзи, кој доаѓа на местото на повредениот Теун Купмајнерс. 

Претходно Холандија го замени Де Јонг со Маатсен. 

Циркзе веднаш ќе замине за Холандија за да се појави на „Евро 2024“ што започнува во петок.