ФИФА Евро 2024 KOHA.net

ПОЗНАТ НЕПОЗНАТ

Аријанит Коци вечерва ја носи новата епизода

Во Кохавизион започна серијата документарни емисии „Познати и непознати“ со Аријанит Кочи.

Циклусот започна во Приштина, а ќе продолжи и во другите градови на Косово.

Претставата се прикажува во сабота, од 21:00 часот. 

Авторот Коци рече дека „емисиите излегуваат многу добри, интересни, динамични и информативни“.