KOHA.net

Биро

Хисени го нарекува Хазир добар губитник

Новиот градоначалник на Гњилане, Албан Хисени изјави дека поранешниот градоначалник Лутфи Хазири се покажал како добар губитник во однос на него.

Хисени рече дека при прифаќањето-примопредавање на должноста денеска во општина Гњилане, Хазири му рекол дека ќе биде покрај него секогаш кога ќе му затреба.

„Ми рече дека ќе биде покрај мене секогаш кога ќе ми треба. Ова можеби останува да се види во иднина, но тоа е добар сигнал и знак и верувам дека на младите во нашата земја им требаат различни модели во политиката“, рече Хисени.