KOHA.net

Арбери

Свечено е отворен новиот објект на одделението за изработка на документи

Свечено беше отворен новиот објект на одделението за изработка на документи при Агенцијата за матична евиденција.

На инаугуративната церемонија лентата ја пресекоа премиерот Албин Курти, министерот за внатрешни работи Џељаљ Свечла и в.д. директорот на АРЦ Блерим Чамај.

Овој оддел сега се наоѓа во поранешната ренесансна зграда во главниот град.

{галерија}