KOHA.net

Арбери

¨Champions of Fun¨ ги собира шампионите да се забавуваат заедно!

Шампионот на природни сокови, Јафа Шампион е во процес на организирање настани „Шампиони од забава“ во сите градови на Косово.

По период на изолација, Jaffa Champion доаѓа во вашиот град да ги забавува вашите малечки.

Музика, танцување со нашите маскоти, пијалоци и многу други активности како што се сликање на лицето, фотографија и игри ќе бидат дел од овие настани.

Фантастичниот настан викендов ќе биде во градот Феризај, за да продолжи и во другите викенди во другите градови. Не двоумете се да ни се придружите за да уживате во забавните моменти во рамките на шампионот Јафа од светска класа.

Дојдете и уживајте во забавните моменти одблиску, уживајте и во вкусот на светскиот бренд Jaffa Champion!

Спонзорирана статија