KOHA.net

Арбери

Бровина во полиција, се разговара за презентираните фотографии

Фото: Време

Пратеничката на ПДК, Флора Бровина, се појави во косовската полиција, каде се очекува да биде извршен разговор за фотографијата објавена во четврток во просториите на косовското Собрание.

Претходно во одделението за полициски истраги пристигна и обвинителката на Специјалното обвинителство, Дрита Хајдар, јавува КТВ.

Се додека пратеникот Бровина не искористи друг влез за да дојде во канцелариите на ова одделение.