Abrashi i cilëson të dështuar tre muajt e parë të Ahmetit me Prishtinën

Abrashi i cilëson të dështuar tre muajt e parë të Ahmetit me Prishtinën

26 prill 2018 11:23

Ish-kandidati i LDK-së për kryetar të Prishtinës, Arban Abrashi ka mbajtur konferncë për 3 mujorin e parë të shpenzimeve të Komunës së Prishtinës. Abrashi ka thënë se raporti tre mujor flet për dështim të qeverisjes Ahmeti.

Sipas tij Komuna e Prishtinës ka dështuar të marrë të hyrat e planifikuara si nga parkingjet e tatimi në pronë.

“Dështimi më i madh janë të hyrat nga faturat e mbeturinave që Komuna e Prishtinës inkasoi. “Pastrimi” për 3 muajt e parë të vitit të kaluar ka grumbulluar mbi 600 mijë e Komuna këta tre muaj ka inkasuar mbi 100 mijë euro që është dallim shumë i madh” ka thënë Abrashi.

Abrashi ka thënë se është bërë pak edhe në investime kapitale. Ai ka thënë se Prishtina krahasuar me komuna e tjera ka qenë në gjumë këta tre muaj.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Bekimi27/04/2018 13:18

Kryesorja ti nuk je kryetari i Prishtines, mundesh vetem me vajtu dhe me ja uru Shpendit, qaq!

Shto koment

Të ngjashme