Komuna fillon shpërndarjen e faturave për mbeturina

Komuna fillon shpërndarjen e faturave për mbeturina

01 shkurt 2018 11:19

Tashmë ka filluar shpërndarja e faturave tek qytetarët, nga ana e Komunës. Qytetarët tash e tutje do ta paguajnë këtë shërbim në Komunë, e jo më në kompani, njofton kumtesa komunale, transmeton Koha.net.

Komuna do t’i inkasojë të hyrat për menaxhimin e mbeturinave.

Komuna do ta bëjë planin e ri aksional dhe logjistik për mbledhjen e mbeturinave

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme