Rrëshqitje në vendpunishten e rrugës në Veternik

Rrëshqitje në vendpunishten e rrugës në Veternik

01 dhjetor 2017 18:00

Si pasojë e reshjeve të shtuara atmosferike në dy ditët e fundit në Kosovë, ka ardhur deri te rrëshqitja e dheut në vendpunishten e zgjerimit të rrugës në hyrje të Prishtinës, në lagjen Veternik.

Ministria e Infrastrukturës njofton se ekipet punuese të operatorit ekonomik të kontraktuar për kryerjen e këtyre punimeve dhe zyrtarët e Ministrisë së Infrastrukturës kanë dalë në vendin e ngjarjes dhe kanë ndërmarrë të gjitha masat për parandalimin e dëmit të mëtejshëm dhe për vendosjen e situatës në kontroll.

 

Komentet

Shto koment

Të ngjashme