Çfarë duhet t’u ofrojë qyteti i Prishtinës të rinjve Foto: Koha / ilustrim

Çfarë duhet t’u ofrojë qyteti i Prishtinës të rinjve

26 nëntor 2017 12:33

Prishtina mbledh numrin më të madh të të rinjve, por aty mungojnë hapësirat e mjaftueshme për rekreacion, si dhe salla sportive, parqe, biblioteka me kushte më të mira.

Kështu u shprehën të anketuarit për rubrikën e përjavshme “VOX” të Radios Evropa e Lirë.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme