Protestojnë punëtorët teknikë të disa shkollave në Prishtinë

Protestojnë punëtorët teknikë të disa shkollave në Prishtinë

10 nëntor 2017 09:38

Punëtorët teknikë të disa shkollave të Prishtinës do të protestojnë sot para Komunës së Prishtinës për pagat, që nuk i kanë marrë.

Kështu, supas KP, ka njoftuar Sindikata e Pavarur e Ekonomisë së Vogël dhe Zejtarisë së Kosovës, sipas së cilës protesta fillon në ora 11:00.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme