Vidhet instalimi i rrymës nga ish - QMF-ja te Xhamia e Llapit

Vidhet instalimi i rrymës nga ish - QMF-ja te Xhamia e Llapit

27 tetor 2017 13:14

Në ish-p Qendrën e Mjekësisë Familjare, në Prishtinë, te Xhami e Llapit, është vjedhur e dëmtuar një pjesë e instalimit elektrik.

Kjo ka ndodhur para dy netësh.

Vjedhja, siç raporton KTV, ka ndodhur në korridor dhe në një dhomë.

Në këtë QMF të dikurshme po kryhen punimet për shndërrimin një qendër për të moshuarit

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme