Banorët në Dardani janë në hall me mbeturinat

25 gusht 2017 21:25

Me mbeturina të shumta dhe erë aspak të këndshme përballen çdo ditë banorët e lagjes “Dardania”.

Bashkëjetesa me këta kontejnerë në lagjen më të populluar në kryeqytet, nuk është aspak e lehtë.

Ka kohë që në parkingun e një pjese të Dardanisë po qëndrojnë kontejnerët që çdo ditë stërmbushen.

Arbnora Ademi, zëdhënëse në kompaninë “Pastrimi” thotë se kompania e pastron çdo ditë këtë pjesë, por qytetarët shpesh janë të papërgjegjshëm dhe i hedhin në vend jo të duhur ato. Qytetarët e kësaj lagje ndihen të zhgënjyer me këtë imazh të lagjes.

Qytetarët janë ankuar edhe për faktin se ka pak kontejnerë derisa ata ekzistues nuk po futen në vendin e dedikuar për to derisa e kanë zënë një pjesë të parkingut.

Zyrtarët e komunës nuk janë paraqitur për të treguar pse kontejnerët nuk janë vendosur në vendin e vet.

Ndryshe, në shkurt të këtij viti kjo zonë e kontejnerëve ishte përfshirë nga flakë të mëdha, me ç’rast edhe 11 vetura u dëmtuan, 4 prej të cilave u dogjën tërësisht.

Që nga ajo kohë komuna e ka akuzuar “Pastrimin” për shantazh të punës derisa kjo kompani është ankuar se komuna nuk bashkëpunon me ta për asgjë.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme