Nënkalimi i bretkosave

Nënkalimi i bretkosave

20 gusht 2017 16:51

Nënkalimi i cili gjendet në dalje të Prishtinës, konkretisht në rrugën për Mitrovicë, ka kohë që është i pa kalueshëm nga këmbësorët.

Aty tanimë kanë zënë vend bretkosat për shkak të mbeturinave dhe grumbullimit të ujit.

Nënkalimit duket që nuk iu janë bërë kanalet për përcjelljen e ujit.

Shihet se niveli i ujit të papastër ka arritur në një metër.

Rregullimi i këtij nënkalimi është bërë para 10 viteve dhe i ka kushtuar Ministrisë së Infrastrukturës me mijëra

euro.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme