Skënderbeu në Prishtinë me dy elemente të reja kombëtare Foto ilustrim

Skënderbeu në Prishtinë me dy elemente të reja kombëtare

12 gusht 2017 08:30

Sot përfundon projekti i Lëvizjes për Shqipëri të Bashkuar për rregullimin e Monumentit të Gjergj Kastriotit në Prishtinë.

Përveç rregullimit të shkronjave të monumentit, po ashtu do të shtohen edhe dy elemente tjera kombëtare, të cilat i kanë munguar deri sot monumentit të kryeheroit kombëtar, flamuri kombëtar dhe harta e Shqipërisë së Bashkuar.

Sot do të bëhen të ditur edhe emrat e anëtarëve të LSHB-së, që ndihmuan këtë aksion.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme