Shkyçje emergjente e një daljeje në Prishtinë

Shkyçje emergjente e një daljeje në Prishtinë

11 gusht 2017 11:27

1.

KEDS Sh. A. njofton se sot, më 11.08.2017 në NS 110/35/10kV Prishtina 1 do te të ndërprehet:

· Dalja 10kV J15 Kampi Jordanez (Kodi 10000010) prej orës 13:00 deri në orën 13:15

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Elkosi, Hiberna FM, Karabinierët Italianë, Gazeta Kosova Sot, UNMIK-u, Ylli Bec-I dhe PTK-ja .

Arsyeja e ndërprerjes: Shkyçje emergjente, ndërrimi i siguresave të djegura.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme