Vendet në Prishtinë që nesër do të mbesin pa rrymë

Vendet në Prishtinë që nesër do të mbesin pa rrymë

07 gusht 2017 14:56

KEDS përmes një kumtese për media, ka njoftuar për disa vende në Prishtinë që nesër do të mbesin pa rrymë.

“Kjo ndërprerje është e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit”, thuhet në njoftim nga KEDS-i.

Njoftimi nga KEDS:

Më 08.08.2017 në NS TS 110/10(20)kV Prishtina 1 do të ndërprehet transformatori energjetik T2 në NS Prishtina 1, TS 35/10kV Prishtina II, TS 35/10kV Badovci dhe TS 35/10 kV Fushë-Kosova 1 prej orës 6:00 deri në orën 6:10.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja Emshiri (njëpjesë), Valoni Petroll, Banesat Marigona, Shtypshkronja Rezniqi, Furra Kobake, Merkom Pezho, Panorama, Internation Helth Center, Lagjja Logreta, Albert Rudari, BtLuli, Beton jerka Renulual Betoni,Auto sherreti, Objekti i i shtjerrtores, Drejtoria-Batllava, Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Viti e Marevcit, Mareci, Hajvalia, Janjeva, Shashkovci, Akllapi, Tërbuvci, Gushterica e Epërme Shushica, Ana e djathtë e qytetit të Fushë-Kosovës, Banesat Bresje Fushë- Kosovë, Tregu, Ambullanta Bresje, Bogujevci, Alumili, Kisha Bresje, Pjesa te tregu, Uglari komplet një pjesë të Fushë- Kosovës ana e djathtë deri te TS Çeku, Pompat e Ujësjellësit dhe Mulliri Fushë-Kosovë.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme