USAID-i ndihmon projektin e rritjes së  transparencës në prokurim

USAID-i ndihmon projektin e rritjes së transparencës në prokurim

18 maj 2017 10:30

Drejtori i misionit të USAID-it James Hope dhe kryetari i Komunës së Prishtinës Shpend Ahmeti, kanë nënshkruar një marrëveshje mirëkuptimi për nismën e re të USAID-it, shkruan sot Koha Ditore.

Kjo marrëveshje synon rritjen e shkallës së transparencës dhe llogaridhënies në prokurimin publik, në Kosovë.

Iniciativa e USAID-it: ‘Komunat transparente, efektive dhe llogaridhënëse’ është një aktivitet 5-vjeçar, i cili ka si qëllim të përmirësojë transparencën e prokurimit komunal nëpërmjet një procesi të ri të e-prokurimit, shkruan më gjerësisht sot Koha Ditore) .

Gazetën Koha Ditore mund ta lexoni edhe online. Këtu mund të gjeni sqarimin se si mund të abonoheni.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme