KEDS hapi dyert për Ditën Ndërkombëtare të Vajzave

KEDS hapi dyert për Ditën Ndërkombëtare të Vajzave

11 October 2019 10:12

Dyert e KEDS-it në kryeqytet janë hapur të premten për një grup vajzash me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Vajzave. Tiara, Bora, Nina, Tuana...kanë parë së afërmi KEDS-in, vendin ku punojnë prindërit e tyre.

Vajzat kanë parë së afërmi punën që bëhet në Qendrën Dispecerike të KEDS-it, ku janë të instaluara edhe sistemet moderne të SCADA-s dhe Kosovanet-it.

Vizita ishte pjesë e programit për avancimin e pozitës së vajzave në shoqëri, përmes Asociacionit të Grave në Sektorin e Energjisë në Kosovë.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme