Komuna e Prishtinës nga sot me masa shtesë për automjetet Foto: Koha / ilustrim

Komuna e Prishtinës nga sot me masa shtesë për automjetet

15 April 2019 11:44

Drejtori i Inspekcionit në Komunën e Prishtinës, Adonis Tahiri ka paralajmëruar se që nga sot do të ketë masa shtesë për rend dhe rregull në transport.

Ai ka thënë se sipas ligjit dhe rregullores në fuqi, çdo automjet i konfiskuar do të mbahet dy deri në pesë ditë.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme