Banorët e lagjes ‘Qendra’ në kryeqytet protestojnë kundër zhurmës së kafiterive

Banorët e lagjes ‘Qendra’ në kryeqytet protestojnë kundër zhurmës së kafiterive

21 January 2019 08:51

Banorët e lagjes ‘Qendra’ në Prishtinë, sot protestojnë kundër zhurmave të larta që u bëjnë kafiteritë deri në orët e vona të mbrëmjes.

Banorja e kësaj lagjeje dhe njëra nga aktivistet që në vazhdimësi bën përpjekje për t’u ndalur zhurma në këtë lagje, Violeta Geci Laamanen ka njoftuar për KosovaPress se në protestë do të dalin banorët e rrugëve “Rexhep Luci” dhe “Nurije Zeka”.

Ajo thotë se dy kafiteri po e prishin rendin dhe qetësinë publike, duke e thyer ligjin dhe duke i terrorizuar banorët deri në orët e vona të mbrëmjes.

“Policia është e vetmja, e cila reagon ndaj thirrjeve të banorëve, gjersa institucionet përgjegjëse, Komuna dhe Inspektorati Komunal, nuk ndërmarrin absolutisht asgjë, madje refuzojnë kërkesat tona për takime”, tha ajo.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme