Fëmijët e Prishtinës protestojnë sot për degradimin e parkut Foto ilustrim

Fëmijët e Prishtinës protestojnë sot për degradimin e parkut

15 December 2018 08:26

Fëmijët e lagjeve përreth parkut të kryeqytetit së bashku me prindërit e tyre shoqërues do të organizojnë protestën kundër degradimit të parkut.

organizatorëve, gjatë protestës do të mbahet një fjalim i përgatitur nga vet fëmijët.

“Protesta do të zhvillohet tek anfiteatri në park. Të gjithë ata që na bashkohen duhet t'i respektojnë rregullat dhe organizatorët”, thuhet në njoftimin e organizatorëve, përcjell ksp.

Ngjarja zhvillohet në orën 12:00.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme