Filloristët në Prishtinë të premten kujtojnë fundin e Luftës së Parë Botërore Foto: Dita e Përkujtimit në Londër (Reuters)

Filloristët në Prishtinë të premten kujtojnë fundin e Luftës së Parë Botërore

08 November 2018 16:26

Komuna e Prishtinës ka njoftuar se të premten, më 9 nëntor, nxënësit e shkollave fillore të kryeqytetit do të kujtojnë fundin e Luftës së Parë Botërore.

Në njoftim theksohet, se në orën 14:00, filloristët do të vendosin lule pranë Pallatit të Rinisë në shënim të përvjetorit të përfundimit të Luftës së Parë Botërore.

11 nëntori njihet si Dita e Përkujtimit. Ajo shënohet çdo vit dhe shënon fundit e Luftës së Parë Botërore më 1918.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme