Dhjetë mënyra për të ulur stresin e përditshëm

Dhjetë mënyra për të ulur stresin e përditshëm

28 maj 2018 12:51

Stresi i bën njerëzit të tensionuar dhe të dëshpëruar. Nëse jeni nën stres të vazhdueshëm, jeni në rrezik të sëmundjeve të ndryshme dhe aftësia juaj për të mësuar dhe mbajtur mend ulet.

Ai shpesh shoqërohet me dhimbje koke dhe çrregullime të tretjes, dhe gjithashtu mund të ndikojë në sistemin imunitar, transmeton KosovaPress.

Nëse jeni nën stres të vazhdueshëm për shkak të problemeve afariste ose private, provoni një nga këto aktivitete kundër stresit.

Aktiviteti fizik

Kohën në natyrë

Bëhuni më të hapur

Flisni me veten

Shkruani

Relaksohuni dhe meditoni

Fikni telefonin

Afirmim pozitiv

Merruni me hobi

Flini më shumë

Komentet

Shto koment

Të ngjashme